Rijstpuddinkjes met rozensmaak

En toen de oven toch aan stond, het rooster meteen maar wat voller gezet. Want een hele oven voor één cakevorm, dat is toch een beetje overdreven.

Gelukkig had ik nog meer restjes: gekookte witte rijst (basmati, dat ruikt zo lekker), en wat gedroogde cranberries. Dat werd samen, hoe kan het anders, rijstepudding. Eieren, melk en suiker kloppen, rijst erdoor, cranberries en voor een subtiel smaakje wat rozenwater en gedroogde rozenblaadjes. Vraag me niet naar hoeveelheden, want ik doe altijd maar wat. Pudding wordt het toch wel. In de oven en klaar. Wat een lekker toetje is dat!

Rijsttoetje met rozensmaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: