Zwartebessenmini’s

Van de laatste zwartebessentaart had ik nog een klein restje deeg over, te veel om op te eten. Goed voor creatieve restverwerking dus. Met veel geduld paste het wel (heel dun) in twee appelbolvormen. Daarin een mengsel met yoghurt, wat bindmiddelen en zwarte bessen die ook nog over waren, en 40 minuten de oven in. Kleine taartjes hoeven bijna niet korter te bakken dan grote. Het zijn twee ultraschattige zwartebessenmini’s geworden. Nog niet geproefd, maar ze ruiken veelbelovend: zoet, zuur, fris en romig. Mmm…

Zwartebessen minitaartjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: