Kaneelbroodjes

Voor de verandering een recept dat ik niet zelf bedacht heb, het is van Bill Granger. Hij maakte ze in delicious. met Kerst, maar ik vind dat ze in de rest van het jaar ook best kunnen. Natuurlijk heb ik er wel wat aan veranderd, vooral minder zoet gemaakt. In het originele recept moet er behalve meer suiker in, ook nog een glazuur overheen!

De combi van bruine basterd en boter die eroverheen gaat, geeft na het bakken een soort stroop. En daarvoor ziet het er zo uit:

Bakplaat vol rijzende broodjes

Nog even rijzen bij de verwarming...

De broodjes zijn echt broodjes en geen cake, maar verder lijken ze een beetje op Zeeuwse bolussen.

Gaar kaneelbroodje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: