Sinaasappelplakjes

Het is een erg plakkerig weekje: ook sinaasappelplakjes kun je niet eten zonder vieze vingers te krijgen. Hoewel… ik probeer het nu door ze aan een vorkje te prikken en er dan stukjes af te happen:) Gaat heel aardig.

net uit de oven

Ik gebruik hier het liefst bloedsinaasappels voor, die hebben zo’n mooie kleur. En ze smaken ook lekkerder, vind ik. Als ze klaar zijn even door de gesmolten chocola (puur natuurlijk) hengelen. En als dat weer gestold is, kun je ze daar tenminste vastpakken. Niet te lang, dan smelten ze in je hand, maar tegen die tijd is zo’n plakje toch al op.

Eén reactie to “Sinaasappelplakjes”

  1. Martine Says:

    Dit ziet er écht zalig uit! Ga ik zo snel mogelijk proberen… 😛 mmmm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: